2013. november 1., péntek

Tomorrow!

Drága olvasóim!

Örömmel jelentem, hogy a blog megújult és holnap minden folytatódik onnan ahonnan abbahagytuk, akik csatlakoztak a Facebook csoporthoz már hallhatták a hírt, szóval az egy pici előnnyel járt, továbbra is sok szeretettel várok mindenkit! :)

Mivel elég sok idő eltelt, leírom, hogy mire számíthattok a második évadban, vagyis egy gyors előrejelzés. :)

Minden a feje tetejére állt Emma életében. Anyjával elég durván összeveszett, aki nem nézte jó szemmel a Zayn-nel való kapcsolatát, így Zayn és Anne is sikeresen összekaptak, aminek már most láthatóan nem lesz jó vége, mindennek a tetejébe, Emma terhességi tesztje pozitív lett.
Mi a helyzet Louis érzéseivel? Valóban csak Eleanor miatt van rossz passzban, vagy még érzéseket táplál Emma iránt?
Harry és Colette kapcsolata olyan békés marad, mint eddig, vagy náluk se teljesen rózsás a helyzet? De hisz mi baj lehetne? Gyerekkoruk óta ismerik és szeretik egymást. De ha túl sokáig titkolózunk, könnyen elveszthetjük a másik bizalmát.

Tom Parker valóban lemondott Emmáról? Valószínűleg annyira, mint Perrie Zaynről. Vajon kiállja a kapcsolatuk a rengeteg próbát?
De mindennek a tetejébe egy videó landol az interneten Emmáról és Niallről, amit semmi kép nem akartak nyilvánosságra hozni, hiszen csak poén volt az egész.
Szóval, mire Emma életében egy perce minden helyreállt a következőben már minden összedőlt. De vajon megint saját magát okolhatja a gondokat, vagy esetleg más áll a háttérben?

Minden kiderül a Breakaway második évadából.

Holnap délután hozom is az első fejezetet!
Szép estét mindenkinek!
xoxo, Kikiih.

2 megjegyzés:

  1. Úristen, már nagyon várom, próbálok a 2.évadra aktív komizód lenni:)

    VálaszTörlés
  2. OMG! Nagyon várom..... szerintem óránként fogom megnézni, hogy fent van-e!! :DD

    VálaszTörlés