2013. április 8., hétfő

Gyors helyzetjelentés + FONTOS

Sziasztok!  :)
Most sajnos nem résszel jövök. :( Már elkezdtem írni, de még elég sok meló van vele, de fejben már megvan. 

Most azért jöttem, mert, mint látjátok új kinézet van az oldalon. Nem nagy cucc, csak egy új fejléc és a blog szélessége is kicsit megváltozott.. Igazából elég sokat szenvedtem vele, letöltöttem vagy 5OO képet és válogattam, szerkesztettem többet is, de valahogy nem voltam velük megelégedve, így végül egy ilyen egyszerűbb darabnál maradtam. Aztán végül ez sem lett olyan egyszerű, mert a méretezéssel gáz volt. A képet VÉGLEGES címszó alatt mentettem el, mivel már elegem volt és azt hittem, hogy végeztem. Végül ezt a VÉGLEGESt még vagy 25x minimum felülírtam, mire valami elfogadható kinézet lett belőle. 
Őszintén bevallom, én annyira nem vagyok ezzel most megelégedve, de nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre. Ezért arra kérlek, hogy alul a pontozásnál pipáljátok ki azt amit gondoltok a kinézetről. (Like - So-so - Hate) Aki szeretné jobban kifejteni, várom a kommentes értékeléseket is! :))
Nem tudom, hogy ez mennyire lesz tartós, de abban biztos vagyok, hogy a következőnél megkérek valaki olyat aki ért is ehhez és akkor lesz egy normális, szép kinézete a blognak. :)
Csak ennyi lettem volna, és tényleg nagyon szeretném ha 'pontoznátok' az új kinézetet. :)))

Ennyi lettem volna, sietek a résszel. xoxo.K

2 megjegyzés:

  1. nem tudom ki segített beállítani:o de jó lett:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úriisten, ahogy így visszagondolok, hogy mennyit szenvedtünk... xdddd nagyon köszönöm <3

      Törlés