2013. február 13., szerda

8. fejezet * Just Friends

Sziasztok!:DD Nem is tudjátok elképzelni, hogy mennyire odavagyok most értetek!:) Egyik napról a másikra lett 9 rendszeres olvasóm és a látogatások száma is nagyot ugrott, szóval most nagyon boldog vagyok. :DD A fejivel igyekeztem ahogy tudtam, remélem, hogy jól sikerült és nektek is tetszik. :) Ha igen akkor ezt fejezzétek ki egy kommentben, vagy alul pipáljátok ki a 'Like'-ot, de ha esetleg nem jött be akkor a 'Hate'-re kattoljatok, higgyétek el nem harapok. :')) xoxo.

Just Friends

-Gyere mutasd a homlokod. - mondta Louis.
-Nem kell, jól vagyok. - tiltakoztam. 
-És ha beteg vagy? 
-Nem vagyok. - ráztam a fejem és tovább futottam a kanapé mögé.
Már vagy 10 perce rohangálunk körbe-körbe, mert Louis szerint lehetséges, hogy valami komoly bajom van, de én meg nem akarok beteg lenni, ezért nem hagyom, hogy megmérje a lázam. 
-Ha nem hagyod magad akkor a sok rohangálástól is meleg lesz a homlokod és akkor tévedésből hiszem, hogy 40°-os lázad van. De közbe lehet, hogy nincs.
-De nem akarok orvoshoz menni. - ingattam a fejem tovább mint egy kisgyerek.
-Emma, ha megígérem, hogy nem viszlek el orvoshoz akkor megnézhetem a lázad? - sóhajtott Louis.
-Ühüm. - bólogattam vadul.
-Rendben.
Louis közelebb jött hozzám és amikor már nyúlt, hogy megfogja a homlokom gyorsan elugrottam előle, de Louisnak vagy nagyon jók a reflexei, vagy rájött, hogy mit tervezek ezért a derekamnál fogva elkapott és magához szorított. Én háttal álltam neki és gondoltam így könnyebb a szabadulás, de csak nehezebb volt, mivel rájöttem, hogy Louis elég erős. 
-Nyugi, Emma. - hallottam a hangján, hogy mosolyog. Persze nagyon vicces, nem ő fél az orvosoktól és... és mit is akartam...?
-Na mi van? - hajolt kicsit közelebb. - Leblokkoltál?
-Dehogyis. - nevettem fel erőltetetten. Csak mert Louis megpuszilt miközben én magamban szitkozódtam az nem jelent semmit.
Louis nevetve a kezét a homlokomhoz szorította és ott tartotta pár pillanatig.
-Mérjünk egy lázat. - mondta.
-Vágod, hogy úgy viselkedsz mint az anyám? - fújtattam.
-Anne jobb nő nálam.
-Ez biztos, mivel te nem vagy nő. Jézusom, ugye nem vagy nő? - ijedtem meg.
-Dehogyis. - röhögte el magát. - És mielőtt még megkérdeznéd soha nem voltam, nem leszek és nem is akarok nő lenni, hidd el nagyon élvezem a férfi szerepet.
-Örömmel hallom. Szóval akkor nem is kell átvenni anyám szerepét.
-Makacs egy nőszemély vagy te. - morogta, mire én büszkén elmosolyodtam. - De ne hidd, hogy kifogsz rajtam.
-He? - értetlenkedtem, de nem sokáig. 2 másodperc alatt Louis átdobott a vállán és úgy indult el velem, hogy hova azt nem igaz tudtam.
-Louis azon tegyél le! - sipákoltam, de nem is tudom, hogy hogyan a hangomat illetően. Mivel nem hallgatott elkezdtem csapkodni a hátát, de az egyik csapás egy kicsit félrement.
-Hóó. - állt meg hirtelen. 
-Bocsi félrement. 
-Aha persze. - nevetett ki. Tuti élvezte.
-Akkor ne hidd el. 
Louis újra elindult én pedig most csendben hagytam, hogy elraboljon, de akkor ő csapott rá az én seggemre.
-Hééé. 
-Bocs, véletlen volt. - utánozott.
-Nem vagy viccem Tomlinson. 
-Szerintem de. 
-Az senkit nem érdekel, hogy mit gondolsz.
-Ha senkit nem érdekel, akkor elmondom, hogy baromi jó segged van.
-Ezt eddig is tudtam. - vontam meg a vállam.
-Le se tagadhatod Harryt. - mondta, majd belépett egy szobába. - Ugyanolyan egoisták vagytok. - azzal pedig ledobott egy ágyra.
-Héé, finomabb is lehetnél a beteggel. - néztem rá szúrósan.
-Eddig még azt bizonygattad, hogy nem vagy beteg. - forgatta a szemeit, aztán elkezdett egy fiókban kutatni.
-Remélem az nem az alsógatyás fiókod. - fintorogtam.
-Még ha az is lenne, akkor csak tiszták lennének benne. 
-Elég rendmániás vagy, fiú létedre. - néztem körbe. A szobában semmi extra nem volt, volt egy nagy szekrény, egy komód, egy ágy (amin ültem) egy íróasztal és ennyi. 
-Ha nagyon köcsög akarnék lenni akkor feldugnám a seggedbe, de mivel bírlak ezért hagyományosan szorítsd a hónaljadhoz. - vigyorgott rám miközben leült mellém.
-Ezt most bóknak vettem. - mosolyogtam rá, majd ahogy mondta beszorítottam a lázmérőt a hónaljamhoz.
2 percig ültünk csöndben aztán elkezdett csipogni. Louis rögtön elvette tőlem. Basszus, rosszabb mint az anyám.
-35.2. - olvasta le. - Emma, az nem normális, hogy kihűltél volna.
-Most miért engem hibáztatsz? - tártam szét a karom.
-Mert nem szorítottad oda rendesen. 
-És most mit csináljak?
-Gyere ide. - mondta, aztán a derekamnál fogva belehúzott az ölébe. Ismét háttal voltam neki, szóval a fejemet felé fordítottam és kérdőn néztem rá olyan 'mi a francot csinálsz?!' nézéssel. Louis elnevette magát, majd betette a lázmérőt a hónaljamhoz és most ő szorította oda. Az elején egy picit kínos volt, de utána már ellazultam és a fejemet hátrahajtottam Louis vállának és még élveztem is, hogy ott ülök az ölében, miközben ő (ha nem is vallaná be) egy picit aggódik azért, hogy jól vagyok-e. Ha eddig nem voltam lázas, most már biztos. Ez a pillanat hamar félbeszakadt, mert a lázmérő elkezdett csipogni.
-37.9. Ez már elhihetőbb. - mondta. 
-És most? - kérdeztem félve.
-Mivel nem akarsz orvoshoz menni. - forgatta meg Louis a szemeit. - Ezért most én leszek a doktorbácsi.
-Jézusom Louis, ez már perverz.
-Kajak ilyennek ismertél meg? - vonta fel a szemöldökét.
-Még nagyon nem is ismertelek meg. - világosítottam fel.
-Igaz. - bólintott. - Akkor elmagyarázom. Én egyáltalán nem hasonlítok a bátyádra és nem akarok veled lefeküdni vagy kihasználni. Elég hihető vagyok?
-Azt hiszem. - bólintottam.
-Örülök. - mosolyodott el.
Louis elengedte a derekamat és lemászott az ágyról. Szinte fizikai fájdalmat éreztem, ahogy elment tőlem, annyira jó volt a közelében lenni és...
-Ezt vedd fel. - dobott oda nekem egy fehér pólót, aminek a felső részén vékony kék csíkok futottak.
-Ez minek? - néztem furcsán.
-Ha már nálam ragadtál betegen legalább érezd jól magad és legyél kényelmes ruhákba. - vonta meg a vállát és odadobott nekem még egy boxert is.
-Köszi. - mosolyogtam rá.
-Mindjárt jövök. - mondta, azzal kiment a szobából.

*Louis szemszöge*

Normális vagyok?! Emma itt van nálam, beteg, de én magamnál tartom. Felajánlom neki a szobámat, az ölembe ültetem, megmérem a lázát... Én biztos nem vagyok normális. Na mindegy ha már így alakult... Kerestem neki lázcsillapítót, egy 100-as doboz zsepit, egy üveg szénsavas és egy mentes vizet és egy csomag csokis kekszet. Visszamentem a szobámba és amikor kinyitottam az ajtót Emmát hátulról láttam. A boxerem már rajta volt, hosszú barna haját az egyik vállán át előrefésülte és pont abban a pillanatban kapcsolta ki a melltartóját. Amikor meghallotta, hogy beléptem hátrafordult és halványan elmosolyodott. Ez a csaj szerintem komolyan meg akar ölni. Gyorsan felkapta a pólómat aztán ráfeküdt az ágyamra.
-Most beljebb jössz, vagy mostantól az ajtóban fogsz szobrozni?
-Ja persze. - ráztam meg a fejem zavartan.
Odasétáltam hozzá, majd beültem mellé az ágyra. 
-Mentes vagy szénsavas víz? - kérdeztem.
-Szénsavas jöhet. - mosolygott rám.
-Tessék. - nyomtam a kezébe a vizet.
-Egyébként... ne sértődj meg, de miért vagy ilyen apáskodó, vagyis miért viseled a szíveden az ilyen dolgokat? - kérdezte tőlem. Ha nem nézett volna ilyen aranyosan azt hittem volna, hogy kiröhög, mert ilyen gondoskodó típus vagyok belül... pedig egyáltalán nem vagyok ilyen, vagyis csak ritkán...
-A húgaim miatt. - válaszoltam. - Régen nagyon sokat vigyáztam rájuk. - magyaráztam.
-Ja értem. - gondolta végig.
-Figyelj Emma. - szóltam, miközben ő magára húzta a takarót.
-Igen? - nézett rám azokkal a gyönyörű zöld szemekkel.
-Beszélnünk kéne most már tényleg a tegnap estéről.
-Igen. - sóhajtotta.
-Te az egészre tisztán emlékszel?
-Hát. - túrt bele a hajába. - Elmondom, hogy láttam én jó? Utána meg te is.
-Okés.
-De ugye csókolózásnál nem volt több? - ijedt meg hirtelen.
-Nem hiszem. 
-Jó, mindegy, szóval a tegnap este. - gondolkodott el. - Emlékszem, ahogyan ott álltunk a falnál. Olyan volt, mintha csak mi ketten lettünk volna, de közben tele volt emberrel körülöttünk. De ott abban a pillanatban nem érdekeltek. Semmi mást nem éreztem csak téged. Egészen addig a zene ritmusára lüktetett a testem, de utána hirtelen a te ritmusodat vettem át. Amikor vége lett nem akartam semmit csak újra és újra átélni az egészet. - kicsit belezavarodott az emlékekbe, majd kérdőn rám nézett. - És te?
-Én csak annyit tudok, hogy... - kezdtem. - hogy azt hittem, hogy azért vagyok ott, hogy kiverjem Eleanort a fejemből. De csók közben rájöttem, hogy most már csak annyi kell nekem, hogy érezzelek téged... Újra érezni akarlak. - próbáltam összeszedni a gondolataimat, de nem nagyon ment. Emma rám nézett és azt hiszem értette.
Végiggondoltam az előzőpárbeszédünket. Igazán nyálasra sikerült, de most nem ez a lényeg. Hanem, hogy tulajdonképpen mindketten bevallottuk, hogy újra át akarjuk élni.
Azt hiszem ez a dolog egyszerre esett le mindkettőnknek. Mélyen a szemébe néztem, majd kicsit közelebb hajoltam hozzá. Ő a nyakamnál fogva magára húzott és így teljes testemmel eltakartam. Homlokomat nekitámasztottam Emma homlokának és belenéztem a gyönyörű zöld szemeibe. Nem érdekelt, hogy ki mit gondol, hogy a legjobb haverom ikertestvére, hogy esetleg elkapom tőle a betegséget az volt a legkevesebb.  
Nyomtam egy apró puszit az alsó ajkaira. Aztán még egyet. A következőt Emma adta nekem. Megnyaltam az alsó ajkát, mire Emma engedélyt adott, így a nyelvemmel elkezdtem kényeztetni az ajkait. Nyelveink hosszú táncot jártak az ajkaink pedig teljesen egybeforrtak. Egyre inkább nőtt a vágy, a szenvedély és már nem tudtam, hogy meddig tudom magam visszafogni...


*Harry szemszöge*

Megkönnyebbültem ültem le a kanapéra miután Perrie és Zayn leléptek. Nem, nem Zaynnel van bajom, csak a csajával. Inkább ne részletezzük. Egy negyedórája mehettek el, én pedig a TV-t kapcsolgattam amikor csöngettek. Először azt hittem, hogy itt hagytak valamit, de rájöttem, hogy ők nem csöngetnének, szóval érdeklődve nyitottam ajtót.
-Szia. - mosolygott rám Colette.
-Colette? - kerekedtek el a szemeim. - Te meg... mit keresel itt? - kerestem a szavakat.
-Elmondom, de előbb beengedsz? - kérdezte kedvesen mosolyogva.
-Ja persze. - túrtam bele a hajamba, aztán beengedtem Colettet.
Lazán besétált, közben szétnézet majd leült a kanapéra én meg mellé.
-Emma itthon van?
-Öhm... nincs. - dadogtam. - És nem is tudom, hogy mikor jön vissza. - tettem hozzá.
-Megint összevesztetek? - ijedt meg.
-Nem dehogyis. Csak Louisnál van, a tegnap estéről beszélgetnek... - Colette enyhén furcsán nézett rám. - Tudod mit, majd Emma elmagyarázza.
-Oké. - vonta meg a vállát.
-És hogy kerültél Londonba? 
-Hát... előbb letettem a vizsgáimat és elköltöztem. Most azon vagyok, hogy találjak valami munkát.
-És hol akarsz elhelyezkedni, mi érdekel? 
-Hát... elvégeztem már egy divattervezői tanfolyamot, szóval szívesen elmennék egy divatcéghez, vagy stylistnak vagy valami ilyesmi.
Ahogy Colette kimondta a stylist szót rögtön elmosolyodtam. Ugyanis a stylistunk most keres magának gyakornokot és szerintem Colette simán alkalmas a feladatra.
-Mi az? - kérdezte, amikor észrevette, hogy vigyorgok, mint a tejbe tök. 
-Arról van szó... - kezdtem és elmeséltem neki ezt a gyakornok dolgot. Persze teljesen odavolt.
-Úristen Harry, köszönöm. - ölelt meg. 
-Igazán nincs mit. - nevettem. Persze kihasználtam a pillanatot, hogy Colette ilyen közel van hozzám. Csak azért imádkozzam, hogy alul nyugton maradjon... De egyébként kiwis sampont használ és azt hiszem kakaó illatú tusfürdőt.
-Nem vagy éhes? - kérdeztem miután kibontakoztunk az ölelésből.
-Kicsit. 
-Gyere nézzünk körül. - mondtam és azzal kimentünk a konyhába. Belenéztem mélyhűtőbe és láttam, hogy a múlt hétvégi grillpartiról megmaradt két lefagyasztott húspogácsa. 
-Hamburger? - kérdeztem.
-Oké. 
Amíg én elkezdtem kisütni a húspogácsákat addig Colette a zöldségeket vágta fel. 
-Emlékszel amikor a 9. szülinapodon Anne mennyi hamburgert sütött? - kérdezte mosolyogva.
-Tényleg. - gondolkodtam el. - Kemény buli volt. Emlékszem, még Twistereztünk is.
-Az biztos. - nevette el magát. - És akkor volt az amikor... - kezdte de aztán elakadt.
-Mi? - kérdeztem, de persze pontosan tudtam, hogy miről beszél.
-Nem fontos. - vágta rá, a kelleténél kicsit gyorsabban.
-Colette, minden rendben? - léptem oda mellé és közben megsimítottam a derekát.
-Persze. - motyogta. - Menj vissza, leég a hús.
-Aranyos vagy, ha zavarban vagy. - mosolyodtam el, miközben visszamentem a sütőhöz.
-Mi? - fordult hátra értetlenkedve.
-Semmi. - ráztam meg a fejem nevetve.

-Ez isteni lett. - mondta Colette az első harapás után. 
-Igen. - bólintottam.
Bírom, hogy Colette nem az a csaj aki nagyon ügyelne arra, hogy mennyire legyen illedelmes. Simán felrakta a lábát a kávézóasztalra, a tányért az ölébe rakta és nem félt nagy harapásokkal enni. Utálom amikor elmegyek egy csajjal vacsorázni és vagy salátát eszik vagy ha a spagettivel fél órát szórakozik, hogy tökéletesen rátekeredjen. 
Miután mindketten megettük kivittem a tányérokat a konyhába Colette pedig ha jól láttam kiment az erkélyre. Beraktam az edényeket a mosogatógépbe és utánamentem. Colette a falnak támaszkodva a karját maga előtt összefonva nézelődött, majd amikor kimentem halványan rám mosolygott.
Odaléptem elé és egy határozott mozdulattal magamhoz húztam. Láttam rajta a meglepettséged, de csak egy pillanatig, mert az ajkaimat az ő ajkaira tapasztottam. Colette pár pillanatig lefagyott, aztán kezét a nyakam köré fonta és viszonozta a csókom. Lassú, hosszú mély csók volt, nyelveink tökéletesen egyszerre mozogtak az ajkaink pedig teljesen összeforrtak.
-Remélem ez jobb volt mint 9 évesen. - mosolyodtam el halványan, miután szétváltunk.
-Határozottan. - mosolygott vissza, aztán két kezével megfogta az arcomat és visszahúzott magához. 











6 megjegyzés:

  1. Szia!!! Most találtam meg a blogodat és nagyon tetszik. Az egész sztori olyan király. Emma stílusa, a lazasága és mégis egy törékeny csajszi! Nagyon szimpatikus!
    A részeknél mindig beletudom magamat élni az eseményekbe és a hangulatukba, ami csak azért lehet, mert rohadt jól írsz! Le a kalappal! Csak így tovább!
    A poénok egyszerűek még is ütősek. Az előző részben a pólós incidensnél majdnem lefordultam a székről! :)
    És, hogy Louis vagy Zayn?? Nagyon nehéz kérdés.. igazából nekem ők ketten és még Harry az aki külsőleg (és persze belsőleg is) nagyon bejön és hogy végre olvasok egy olyan blogot ahol ők a "főszereplők", Áhhhh.... nagyon örülök! Ahogy Louis most viselkedett vele az nagyon aranyos volt!
    Nagyon várom a folytatást!!! xxxx
    U.I.: Bocs, ha sok zagyvaságot írtam össze, csak nem tudtam magam hogy kifejezni egyszerűen a történet hatása alatt vagyok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziaa:DD
      egyáltalán nem voltál zavaros és őszintén nagyon boldog vagyok, hogy ennyire megragadott téged a blogom, remélem továbbra is követed majd a részeket. :')

      Törlés
  2. nem harapsz mi?:D nem tudom ki adta az ötletet a cserére de megdicsérem, mert ügyes munkát végzett. ami pedig a részt illeti 34.2 :DD és nekem (mint protekciós) minél hamarabb hozd a részt vagy úgy fogok csapkodni mint egy retardált fóka (ahogy te szoktad) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hopp, sorry CSAK TÉGED haraplak :PP
      egyébként nem tudom hol lennék nélküled :DD ha már úgyis mindenki ebben a Valentin-napnak csúfolt giccsparádéban úszkál legyünk nyálasak. :DD
      jujj légysz vedd fel videóra :DDD ♥

      Törlés
  3. Sziaa.:D Iszonyat jó a blogod..*-* hozd a kövit de gyorsan légysziii.:DDD*~* x.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hello :))
      köszönöm szépen. :DD a kövi szerintem még ma jönni fog:))

      Törlés