2013. február 27., szerda

11. fejezet * I Have Enough

Sziasztok! :D Most igyekeztem gyorsan hozni a részt, viszont elég rövid lett. Igazából tovább írtam, de rájöttem, hogy az úgy kicsit erőltetettnek tűnik, szóval amit ehhez írtam még pluszba az a következő fejibe kerül és ez most ilyen gyors lett, viszont ebbe most 2 nagyon fontos része is van a történetnek, szóval nem akarok sokat írni, mert még többet fosnám itt a szót, mint maga a rész, szóval jó olvasást! :')) xx. 

I Have Enough

-Unom az agyam. - mondta Harry miközben egy röplabdával próbált fejelni. Levert egy vázát.
-Istenem de szerencsétlen vagy. - fogtam a szemem.
-Miért Emma te jobb vagy? - nézett rám Harry.
-Nem, de én nem is játszom az agyam. 
-Mi az, hogy játszom az agyam? - vonta fel a szemöldökét.
-Most mit kell itt szórakozni egy csöves labdával? És Paul megint ki lesz bukva. 
-Legutóbb nem miattam bukott ki, nem is tudom ki tévedt el.
-Arról nem tehetek, tudod, hogy reménytelen eset vagyok. - forgattam a szemem miközben az ölemben lévő párnát csapkodtam.
-Srácok, álljatok már le. - csitított le minket Niall.
-Bocs. - dünnyögtük Harryvel. Nálunk általánosak ezek a semmit jelentő viták.
-De valamit tényleg kéne csinálni. - tette hozzá Zayn.
-Menjünk le a partra. - mondta Louis, mire hirtelen ránéztem. Ő csak önelégülten elmosolyodott. 
-Végre egy értelmes ember. - tapsolt egyet Liam. - Ezt én most komolyan Louisra mondtam? - tettet gondolkodást. Louis csak röhögve megrázta a fejét és aztán mindenki elindult az emeletre a szobájába, hogy átöltözzön. Louisal mi a végén mentünk így feltünés nélkül gyorsan átkarolhatta a derekam és nyomott egy puszit a hajamba, amitől a Los Angelesi meleg ellenére is kirázott a hideg, ahogy minden érintésétől.
Gyorsan átvettem a fekete fürdőruhám amin rózsaszín virágok voltak, felvettem egy csőtoppot és egy rövid farmersortot és Harryvel elindultunk le a nappaliba a többiekhez. 
-Indulhatunk? - kérdezte Dan.
-Aha. - bólintott Harry és mind elindultunk a partra. 
Mind beszálltunk a liftbe, igaz szűkösen de elfértünk. A szállodának saját part része volt, de a fiúk már ismerték a helyet és ezért egy olyan részére mentünk ahol alig volt csak 1-2 ember, így nyugodtan ellehettünk. A part valami eszméletlen gyönyörű volt, mintha egy utazási katalógus egyik tökéletes szögből fotózott egyik képe lenne. Soha nem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen helyre kerülök, de most mégis itt vagyok. 

*Louis szemszöge*

Imádtam a partnak ezt a részét. Azon gondolkodtam, hogy később ha lesznek hullámok esetleg szörfözni is lejöhetnék. 
-Ki jön röpizni? - kérdezte Harry és ismét elkezdett fejelni a labdával.
-Én! - tette fel a kezét rögtön Liam és Dan.
-Akkor megyek én is. - mondta Emma és levette a pólóját. Talán kicsit több ideig figyeltem, mint kellett volna. Az alakja valami eszméletlen szexi volt és így (az eddig leginkább fedett) tetoválásaira is belátást nyertem. Nem akarok semmi csöpögőset mondani, szóval maradjunk annyiban, hogy Emma egy állati csaj. 

-Louis jössz vízbe? - kiáltotta oda nekem Emma. Azt hiszem ki akarta használni az alkalmat, hogy a többiek most vagy lepihennek és napoznak vagy a parti büfében lógnak. Hülye lettem volna nem menni. Emma levette a farmersortját is és együtt elsétáltunk a tengerhez.
-És hogy tetszik a hely? - kérdeztem, miközben ledobtuk a papucsunkat.
-Baromi szép. Iszonyú menő. - nézett fel Emma a mögöttünk álló szállodára.
-Az biztos. - bólintottam. - Na gyere. - fordultam hátra, hogy a többiek biztosan nem látnak-e minket és a kezemet nyújtva Emma megfogta és az ujjainkat összekulcsoltuk és így mentünk be a vízbe.
Az elején még botladoztunk egy picit a vizes homokban, de aztán egyre jobban hosszá szoktunk. Utána természetesen jött az egymás fröcskölése utána pedig az, hogy jól megkergettem Emmát, aki pedig röhögve futott el előlem.
-Na mi van? - kérdeztem mosolyogva, miközben hátulról gyorsan magamhoz húztam.
-Engedj el. - röhögött és közben próbált szabadulni. Én egy picit hátrébb dőltem és felemeltem, mire ő a lábával elkezdette a vizet csapkodni. Csak mosolyogva nyomtam egy puszit az arcára aztán letettem.
Emma szembefordult velem és a derekánál fogva magamhoz húztam. Emma a kezét a nyakam köré fonta és egy lágy csókot nyomott a számra, de én nem értem be ennyivel, hanem mohón az ajkai után kaptam és hosszú, vad csókolózásba kezdtünk ami közben Emma a hajamban turkált én pedig a fenekét simogattam.

-Nem megyünk vissza a hotelbe? - kérdeztem a mellettem napozó Emmát. - Már lassan kezd lemenni a nap, meg most mindenki elvan. 
-Jó lenne egy kicsit kettesben lenni. - mosolyodott halványan a napszemüvege mögül. 
Fogtuk a cuccunkat és feltűnés nélkül elhúztunk, be a szállodába. Ahogy felértünk Emma átvitte a cuccait a szobájukba és én is lepakoltam magamnál. Épp elfeküdtem az ágyon amikor Emma benyitott. Mosolyogva bejött és befeküdt mellém miközben a fejét a mellkasomra hajtotta. Csak lazán beszélgettünk így teljesen spontán témákról szerintem több mint egy órán át. Egyszer csak Emma féloldalra fordult és a könyökéről támaszkodva nézett rám. Én érdeklődve feljebb emeltem a fejem a párnáról, mert nem igazán értettem, hogy hirtelen mi történt. A haja behullámosodott a párás levegőtől és a tengervíztől, a farmersortja még egy picit rátapadt a fenekére és most nem volt rajta a pólója csak a bikini felső. 
-Mi az? - kérdeztem.
-Figyelj Louis, lehet, hogy ez így gyerekesen hangzik vagy ilyesmi... - motyogta zavartan, miközben a mutatóujjával körkörös mozdulatokat írt le a hasamon.
-Hallgatlak. - mondtam mosolyogva, aztán megtámaszkodtam a könyökömön, hogy kicsit feljebb kerüljek.
-Szerinted ami kettőnk között van... vagyis nem is tudom pontosan, hogy mi ez... csak én azt szeretném tudni... - kereste a szavakat. 
-Mond ki nyugodtan. - néztem rá mosolyogva, mert nagyon aranyos volt, hogy ilyen zavarban volt.
-Szóval szerinted ebből valami komoly is lehet? - bökte ki végül. 
-Nagyon szeretném. - mosolyodtam el odahajoltam hozzá és leheltem egy csókot a szájára. Emma viszonozta azt, így viszonylag gyorsan egy ártatlan pusziból vad smárolásba kezdtünk. Hagytam, hogy Emma maga alá terítsen és miközben ő a csípőmön ült és az arcomat a két keze között fogta én az oldalát simogattam. Azt hiszem ez még vadabba is átváltott volna ha nem...
-Hallod Louis, nem láttad a hajszá... - nyitott be hirtelen Zayn, de a mondatnak a felénél elakadt. Emma és én is halálsápadtan néztünk rá és azt hiszem neki se volt jobb színe. - Bocs, nem akartam zavarni. - mondta, majd már csukta is befelé az ajtót.
-Várj, Zayn! - kiabáltam utána. 
-Nem szólok Harrynek. Se senkinek. - mondta hidegen aztán becsukta az ajtót.

*Zayn szemszöge*

Ahogy becsuktam magam mögött Louis szobájának az ajtaját hirtelen valami mardosó keserűség fogott el. Nem tudom miért, de hirtelen úgy éreztem, hogy egy baszott nagy idióta vagyok és nem tudom miért. Elindultam a szobába és becsaptam az ajtót. Olyan ideges voltam, hogy szívem szerint lekaratéztam volna az asztalt, csak 1. Paul nem örült volna, mert akkor megint gyarapodik a számla, 2. ha az asztal beleáll a lábamba az nem valami kellemes élmény, 3. nem tudok karatézni. 
Szóval az asztalalt inkább békén hagytam és rávetődtem az ágyamra. Morogtam a párnámba egy elég hosszú és választékos káromkodást, amit még folytattam volna, de megcsörrent a telefonom. Perrie. Na persze, pont rá van szükségem. Fogtam a telefont és nekivágtam a falnak, ami rögtön elhallgatott. Elegem van. Elegem van mindenből. Elegem van, hogy nem érdekel Perrie. Elegem van, hogy nem érzem azt amit éreznem kéne. Elegem van, hogy a kapcsolatunk az elején csak a szexről szólt, aztán átment valami komolyba, de az egész egy rakás szar. Elegem van a színjátékból. Elegem van, hogy átverünk mindenkit, a rajongókat, a sajtót és leginkább saját magunkat. Elegem van, hogy alig néhány nap alatt Emma ráébresztett mindenre, és a legdurvább az egészben, hogy ő nem is tud erről.

2 megjegyzés: