2013. július 10., szerda

New Blog

Sziasztok! :) Most nem résszel érkeztem, egyszerűen nincs rá időm :( De jövőhétre megpróbálom összehozni, komolyan! Most viszont, mint ahogy ígértem jön az új blog prológusa. :) Nem akarok többet elárulni, de kommentben jöhetnek a kérdések, bár már az előző résznél is kaptam párat, aminek nagyon örültem :) Na nem akarok most nagy szófosást (elnézést a kifejezésért) csinálni, itt van a prológus :)
xx. Kikiih



Unottan sétálgattam London utcáin a telefonomat nyomkodva, amin persze nem volt semmi érdekes. SMS-t nem kaptam, nem hívott senki, a Facebook üres, Twitteren meg mindenki sztároknak írogat, vagy felesleges dolgokat oszt meg. Zsebre vágtam a telefonom és beléptem a Mc Donald's ajtaján.
Ahogy beléptem rögtön megfogott a zsír és a sült krumpli szaga. Más lányokkal ellentétben mosolyogva szagoltam körbe és álltam oda az eladó elé, aki bár nem mosolygott vissza, felvette a rendelésem.
Egy Big Mac menüvel ültem le egy szabad asztalhoz és zavartalanul enni kezdtem. Tudom, hogy műkaja, de élveztem, ahogy a hús és a zöldségek összeolvadtak a számban. A kólámért nyúltam, amikor feltűnt, hogy valaki ül velem szemben. Magas, teltebb, vastag keretes szemüveges férfi volt, elég drága öltönyben. Felvont szemöldökkel bámultam rá, és vártam, hogy megszólaljon.
-Jó napot kívánok, a nevem Phill Harris - nyújtott kezet. Megtöröltem a kezem egy szalvétába, majd megráztam.
-Emily - bólintottam, majd folytattam az evést.
-Vezetéknév?
-Anyukám arra tanított, hogy ne tárulkozzak ki idegeneknek - közöltem ártatlanul. - Szóval elégedjen meg ennyivel.
-Hát jó - nevette el magát. - Akkor rögtön belekezdenék a közepébe, ha nem bánja.
-Csak nyugodtan - intettem két falat között.
-Észrevettem, hogy önt milyen csodálatos arccal, gyönyörű szemekkel, formás alakkal és telt idomokkal áldotta meg a természet.
-Na tűnj el innen, perverz állat - képedtem el és az almás táskámat ragadtam meg fegyverként.
-Jajj, ne félreérti - emelte fel rögtön védekezőn a kezét. - Modellügynök vagyok - mondta, majd elém tolt egy névjegykártyát. Átfutottam a sorokat majd felnéztem.
-Kösz, majd kitörlöm vele a seggem.
-Kérem hallgasson végig - szólt nyugodtan. Bólintottam, és közben tovább ettem.
-Most épp modelleket keresünk és maga tökéletesen megfelelne. Nagyon jó munkalehetőség, és nézze, ez London egyik legjobb ügynöksége, és a legjobb stúdiókba tudna bekerülni.
-Várjunk, szóval ez rendes meló? - vontam fel a szemöldököm.
-Természetesen - bólintott.
-Fizuval meg minden?
-Meg minden - bólintott.
-És mennyi lenne a fizetés? - kérdeztem.
-Hát azt így pontosan nem tudom elmondani, de egy jó képet akár 10.000 Fontért is eladhatnak, ami azért nem kis pénz ugye? - mosolyodott el. Azt hiszem innen már tudta, hogy nyert ügye van.
-És mennyire biztos, hogy megkapom a munkát? - vonakodtam.
-Ha rajtam múlik 100%. Csak bízzon bennem. Hány éves is, ha szabad kérdeznem?
-18, idén fejeztem be a sulit - feleltem, miután lenyeltem az utolsó falatot.
-Akkor pont jól jönne ez önnek nem?
-De... Biztos, hogy alkalmas vagyok rá? - dőltem hátra a székemen. - Hiszen most is egy mekiben ülök. Ez nem egy modell-szokás, ugye?
-Nem az a lényeg, hogy hol van maga, amikor éppen felfedezik - válaszolt. - Hanem, hogy ki is ön. Eddigi, tapasztalataim alapján maga egy magabiztos, csinos, önfejű lány, aki előtt ott áll az egész élet.
-Körülbelül 10 perce ismer - közöltem.
-Higgye el, elég az - mosolyodott el halványan. - Elég profi vagyok a szakmámban, szóval remélem, hogy megbízik bennem. 
Újra végignéztem a férfit. Kerek, mosolygós arcával kíváncsian méregetett, hogy mit fogok lépni. Lehet, hogy buzi, fogalmam sincs. De nem tűnt kamunak a dolog. Tovább méregettem, majd a névjegykártyára néztem. Igen, hallottam a cégről persze, az egyik legmenőbb. Egy csomó sztárral is dolgoznak meg minden. De ez akkor is, túlságosan mesébe illő. Vegyük sorra a dolgokat. Egyedül élek a nővéremmel Londonban. Nincs munkám, most fejeztem be a gimit. Erre egy pasi tuti állásajánlatot tesz. Asszem' hülye lenék nem kihagyni. Majd meglátjuk mi lesz ebből.

10 megjegyzés:

  1. Mikor nyílik meg az új blogod? És ez is fanfic lesz? Bocsi, nem figyeltem nagyon az előzőekben, de most, a prológus után... Woáh! Nagyon tetszik eddig, és már várom, az új blogot, éééééés a részt is, itt. Annyira fel vagyok most pörögve, áááá! Annyira izgatott vagyok!!!!!!!!!!!!!!! o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor ezt befejeztem :) szerintem július vége- augusztus eleje. :)és igen, fantic lesz :D
      igyekszem sietni mindkettővel. :DD

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a pronológus ötletes kezdés és a történet szálait inenn mésok fele vihetetd viszont szerintem a trágár szavak nélkül , és ha Emily gondolatait kifejtenéd úgy talán mégjobb lenne . De ez csak egy tanács nem muszáj figyelembe venned !!! sok sikert a bloghoz és nagyon várom már a következő fejezeteket !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. minden blogomnál kintvan, h trágár szavak/kifejezések előfordulhatnak. nem akarom szétkáromkodni az egészet, csak így életszerűbb. :)
      a prológusban meg azért nincs benne Emily összes gondolatmenete, mert nem akartam rögtön nagyon bemutatni, mert ő is egy különleges személyiségű karakter. :)
      sietek mindkettővel <3

      Törlés
  3. Hát én ezt már most imádom :DD Mindig valami egyedi dolog jut az eszedbe :) Hát az nekem is kimaradt hogy fanfic lesz-e vagy sem, de mindenképp olvasni fogom :)) Nem tudom írni hogy Zayn aranyos volt mert semmi köze hozzá :( :D Na mindegy várom a részt ide is meg az új blogodra is <3 :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, örülök, hogy tetszik :))
      igen, fantic lesz ez is. :DD
      háát... lehet, h itt is benne lesz... :'DD
      sietek <3

      Törlés
  4. Szereted Natalie Portmant? :) mert véletlenül őt is hamburgerevés közben fedezték fel.

    VálaszTörlés
  5. Á,de ismerős :D az volt az első blog amit tőled olvastam(és az első blog amit olvastam) és azota rendszeresen olvasom imádom,és miota ott beértelek azota ezt olvasom hogy elvonjam a figyelmem és ne tűkön ülve várjam a folytatást,imádom mind a 2-t és ha ezzel is beértelek akk haladok tovább a következő blogodra,és igy tovább,mig el nem olvasom az összes blogod,valami fantasztikusan irsz,és ezt mások is alá támasztják(mert nekem tapasztalatom nincs,mint már montam a truth about love volt az első blog amit olvastam)szoval soha ne hagyd abba. Imádok minden szot amit irsz annyira jol irsz(mármint sztem tök jó hogy mindent tök részletesen leirsz,mintha egy könyv lenne)bocs hogy 1 dolgot százszor elmontam másképp de nemtudok betelni.(nemtudom emlékszel-e én vagyok az a fiú olvasód)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, először is ne haragudj, hogy ennyire megvárattalak a válasszal. :(
      Nagyon örülök, hogy ennyire szereted a blogjaimat, a mai napig hihetetlen érzés, hogy a másik nemnek is sikerült sikeresen írnom. Nagyon köszönöm, hogy így kitartasz mellettem, és bízol bennem, én abban bízok, hogy ez így is marad. :)
      Nagyon kedves vagy, és nagyon köszönöm, hogy szánsz időd kommentírásra. :)
      Kikiih:))

      Törlés