2013. július 13., szombat

37. fejezet * Home, Sweet Home [18+]

Sziasztok! :D Tudom, tudom rövid rész lett, de megpróbáltalak kárpótolni titeket és a perverz fantáziátokat a végével. :'DD Na és persze ez a várva várt rész, ahol kiderül, hogy mi is Zayn meglepetése. Lehet, hogy néhányan már rájöttek... ;dd
Jó olvasást! <3
A KÖVETKEZŐ RÉSZ 10 KOMMENT UTÁN ÉRKEZIK
xoxo, Kikiih

Home, Sweet Home

Egész délután az ágyon feküdtem Zaynnel és beszélgettünk. Elmeséltem neki mindent. Meséltem neki a komolyabb kapcsolataimról (volt 1-2), meg néhány különlegesebb futókalandomról, amikre nem vagyok túl büszke, de úgy éreztem tudnia kell róla. Igaz, nem volt állandóan túl barátságos az arckifejezése, meg itt-ott finoman le is cseszett, de megérdemeltem. Na és utána jött ő. Igazából nem értem, hogy eddig mit gondoltam, mert ő se ártatlan. Elmondta az összes béna csajozós szövegét, és, hogy ők azért versenyeztek a srácokkal a suliban, hogy a közeli bárban az egyik csajt melyikük viszi a leggyorsabban az ágyba, vagyis hány perc alatt. Voltak tízen akik 'versenyeztek'. Zayn nyert. 
-Azt hiszem lassan indulnunk kéne - csekkolta a telefonján az időt.
-Hova? - értetlenkedtem.
-Nem emlékszel a vacsorára? - vonta fel a szemöldökét.
-Basszus tényleg - kaptam a fejemhez. - Ne haragudj.
-Semmi gond - nevette el magát. - Nem is te lettél volna, ha nem felejted el.
-Naa - néztem rá csúnyán.
-Lemegyek, összeszedem a cuccom, te addig meg felejtsd el a hisztidet.
-Nem is hisztizek.
-Hogyne - bólintott cinikusan. 
-Oké, várj - szóltam utána, amikor már az ajtónál volt. - Mit vegyek fel?
-Em, nem a Savoyba megyünk enni - világosított fel.
-Jó, de azért mégiscsak ne melegítőgatyába menjek - mutattam magamra.
-Ami egyébként az enyém - tette hozzá.
-Az most részletkérdés -legyintettem.
-Em - sóhajtott Zayn, és azt hiszem, kezdte elveszteni a türelmét. - Nekem bárhogy jó vagy, csak készülj el. Vegyél fel valami cuccot, amit könnyen letépek rólad, és gyere.
A végén elnevettem magam, aztán kiválogattam egy szerelést, ami szerintem megfelel. Zaynnek is, nekem is és a vacsorának is. Vagyis... a vacsorának szerintem tökmindegy, hogy miben vagyok, így is-úgy is megeszem. Alulra egy nemrég vásárolt fekete fehérneműszettet vettem fel, amit Zayn még nem látott. Rá egy fehér topot, egy fehér pulcsit és egy szakadt farmert vettem fel, felkaptam néhány ékszert és a táskámat és már indulásra készen voltam.
Lementem a nappaliba, ahol a többiek mosolyogva figyelték, ahogy kiléptünk az ajtón. Ezt nem igazán értettem, de inkább figyelmen kívül hagytam.
Kinyitottam Zayn hiperszupermenő kocsijának az ajtaját, amit jobban félt, mint a szeme fényét. Komolyan. Zayn három dologgal foglalkozik a legtöbbet. A hajával, a kocsijával és velem. Legalábbis nagyon remélem, hogy benne vagyok a top 3-ban.
-Min agyalsz? - kérdezte Zayn az utat figyelve.
-Ja semmi - ráztam meg a fejem. Most valljam be, hogy fejben a hajával és a kocsijával versenyeztem? Hagyjuk már... Úgyis én vagyok az első. Asszem' kicsit megnőtt az egom...
Hátra hajtva a fejem figyeltem tovább az utat, de egyszer csak feltűnt valami.
-Te Zayn, nem itt kellett volna befordulni? - mutattam az egyik utcára.
-Nem - rázta meg a fejét.
-De Zayn, tudom hol laksz, és itt kellett volna befordulnod. Sőt, ha kerülni akartál volna akkor meg itt - mutattam ismét az ellenkező irányba, mint amerre Zayn ment.
-Nyugi - tette az egyik kezemet a térdemre és halványan megszorította. Oké, a testemet végigjárta a melegség, de a kíváncsiság még mindig megmaradt. Mégis hova megyünk?
Még körülbelül negyed órát kocsikáztunk, de én ezalatt a negyed óra alatt nem fértem a bőrömbe. Aztán amikor Zayn leparkolt nem hittem a szememnek.

-Most miért álltál meg? - pislogtam.
-Üdv itthon - vigyorgott.
-MI? - kerekedtek el a szemeim.
Zayn kipattant a kocsiból, majd kinyitotta az én oldalamon is az ajtót. Szinte járni is elfelejtettem annyira gyönyörű volt a ház. Kívülről a barna, a narancssárga és a szürke dominált, hatalmas ablakok és teraszok gyönyörű kilátás. Ahogy Zayn egyre beljebb vezetett a házban annál inkább elájultam. Ő csak mutogatta a szobákat, a konyhát, a fürdőt, a medencét meg a szaunát... Szinte még fel sem fogtam, hogy mi hol van, amikor Zaynnel leültünk vacsorázni, amit egyébként ő csinált (!). 
-Brutális ez a ház - néztem körbe miközben az égnek emeltem a villámat. - Gyönyörű
-Reméltem, hogy tetszeni fog - mosolygott.
-És a régi házaddal mi lesz? 
-Majd eladom - vonta meg a vállát. - Ez sokkal jobban tetszik.
-Azért a régi se semmi... - szúrtam bele a villámat az utolsó falat lasagnaba. 
-Viszont szeretnék valamit kérdezni - törölte meg a száját egy szalvétával.
-Mhhmm? - néztem rá nagy szemekkel artikulátlanul, mivel még mindig rágtam.
-Először nyeld le, és gyere utánam - nevette el magát.
Miután befejeztem az evést, követtem Zaynt a teraszra, ahol a két nyugágyból elfoglaltunk egyet-egyet. Kíváncsian figyeltem Zaynt, aki pedig idegesen gondolkodott. Valószínűleg nem tudta, hogy hol is kezdje a mondanivalóját, nekem meg tippem se volt, hogy mit akarhat, ami ilyen fontos. Már gondolkodtam, hogy valahogy segítek neki elkezdeni, amikor megszólalt.
-Em - nézett fel rám végre. - Basszus fogalmam, sincs hogy hol kezdjem - röhögte el magát kínosan, majd a hajába túrt. 
-Mondjuk az elején - ültem át az ő nyugágyára, majd megsimítottam a hátát. Zayn rám emelte a tekintetét és elmosolyodott.
-Szeretlek - mondta.
-Ezen rágódtál ennyit? - ráncoltam a szemöldököm.
-Oké, te nem vagy híve a nagy nyálas romantikus monológoknak, igaz - röhögte el magát ismét kínjában.
-Eddig úgy tudtam, hogy te se - méregettem.
-Na jó. Inkább nem szarozok és simán megkérdezem.
-Végre - sóhajtottam.
-Ide költöznél hozzám? 
Egy pillanatra lefagytam. Újra. Eddig teljesen kész voltam, hogy Zayn itt fog lakni. De most azt akarja, hogy én is itt éljek? Vele? Ó te jó ég. Azt hiszem ez nagy lépés egy kapcsolatban, vagyis az összes filmben és magazinban ez van. És Zayn össze akar költözni velem. Ebbe a házba. Velem. Velem. Mindazok ellenére ami ma történt. Te jó isten. 
Sikítva ugrottam Zayn nyakába, aki valószínűleg ebből rájött a válaszomra, mivel hosszan megcsókolt.
-Harryvel beszéltél már? - kérdeztem, miután elváltak ajkaink.
-Igen - felelt. - Emlékszel amikor múltkor felhívtuk Perriet? 
-Öö.. ja. 
-Akkor utána a srácok természetesen tovább faggatóztak. És akkor azért tűntem el olyan gyakran, mert a házat intéztem. Hogy nekem adják el, hogy a berendezés meg legyen oldva és, hogy minden tökéletes legyen amikor megmutatom neked.
-És Harry, hogy fogadta, hogy eljövök tőle?
-Szerintem félig örül, félig nem. 
-Gondoltam - bólintottam.
Még néhány másodpercig meredten bámultunk egymásra és mindketten feldolgoztuk a témát. Aztán egyszerre váltottunk ugyan arra.
-Nem kéne felavatni a hálót? - vigyorgott perverzül Zayn.
Kajánul elmosolyodtam, majd vadul megcsókoltam Zaynt, aki felemelt és felvezetett a hálóba. Ott lerakott és nekidöntött a falnak. Eltért a számtól és a nyakamat kezdte csókolgatni, majd amikor megtalálta a számára kedvező pontot, hirtelen megharapott és szívni kezdte a bőrömet. Felszisszentem, de ez nem zavartatta, sőt még jobban felbátorította. Miután végzett és egy lilás foltot hagyott a bőrömön visszatért a számra. Miközben az ajkaimat kényeztette én a hátát karmolásztam.
-Elég - mondta és arrébb lépett tőlem. Kezemet a nyaka köré fonva elvezettem az ágyig, ahol eldöntöttem és kényeztetni kezdtem az ajkait, miközben hagytam, hogy Zayn kedvére fogdosson. 
Hirtelen lemásztam Zaynről, majd a hálóból nyíló fürdőbe vettem az irányt.
-Ez most komoly? - szólt utánam Zayn. Az ajtó szélét megfogva fordultam vissza.
-2 perc - mutattam ujjaimmal a kettőt és közben óvatosan beharaptam a szám szélét.
Gyorsan lekapkodtam magamról a ruhákat és végignéztem magamon a tükörben. A fehérneműm pont úgy állt rajtam ahogy szerettem volna. A köldökömben lévő pici kőt kicseréltem egy másik piercingre, ami sokkal jobban illett az alig takaró szerelésemhez. Megfordultam, majd hátulról is végigmértem magam. A tangám bevágott, de megérte azért ami a tükörből visszanézett rám. Egy utolsó pillantás és visszamentem a hálóba, készen állva a 'bevetésre'.
Zayn kihasználva az időt amíg én a fürdőben voltam, szintén megszabadult a ruháitól és éppen az óvszert akarta felhelyezni, így észre se vette, hogy kijöttem. Négykézláb elkezdtem az ágyon mászni és Zaynnek akkor tűnt fel a jelenlétem. Kajánul elvigyorodott, és megnyalta a szája szélét. 
-Erre nincs szükség - vettem ki a kezéből a gumit és eldobtam a szoba végébe. - Szedek bogyókat.
Zayn erre még jobban felbátorodott és egy mozdulattal maga alá terített. Hason feküdtem, ő pedig a csípőmön ülve, a fogával szabadított meg a melltartómtól, amit én kimondottan élveztem. Egyre lejjebb haladt, majd a fenekemet kezdte el csókolgatni. Egy pillanatra megállt, én pedig nem értettem, hogy mi történt hirtelen.
-Mit szólnál egy fenéktetkóhoz? - kérdezte. - Szerintem jól állna neked 
A hátamra fordultam, majd szétnyitottam a lábaimat és onnan néztem rá.
-Mit szeretnél? - kérdeztem vissza és igyekeztem a legdögösebb hangnemben beszélni. 
-Legyen meglepetés - mondta, majd egyre feljebb mászott rajtam és a csípőmön ülve megszabadított az utolsó ruhadarabtól is. 
Szerszámát testem legérzékenyebb pontjához tette, majd ott hagyta néhány pillanatig, ami engem teljesen kikészített.
-Gyengén szeretnéd vagy durván?
-Legyen meglepetés - ismételtem perverz vigyorral az előző mondatát.
Zayn egyetlen lökéssel durván belém hatolt, ami belőlem egy sikítást váltott ki, amitől ő teljesen felbátorodott, és gyors tempóval mozogni kezdett bennem. Nem hagyott szünetet, mindent úgy csinált, ahogy ő akart, én pedig hangos sikításokkal és a nevének a nyögésével bátorítottam. A durvát választotta.

14 megjegyzés:

  1. Éreztem! Azt hittem, hülyeség, de nem! Egy ház volt! Tudtam, tudtam, tudtam! Áááá, most büszke vagyok magamra, mert eltaláltam! Most annyira örülök. Wáááá! Viszont, a fantáziád meglehetősen mocskos, lehet, hogy egy kicsit meg kéne mosni, hahaha... Bocsi, de nagyon fáradt vagyok, és nagyon boldog is, szóval az agyam idáig terjed. Remélem gyorsan összegyűlik az a 10 komi, vagyis az enyémen kivül 9:D Siess azért te is:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, nagyon aranyos ez a komment :D és látod, nem volt hülyeség :DD
      nos a fantáziámmal vannak gondok, és ezt úgy képzeld el, hogy volt amit kitöröltem...xdd

      Törlés
  2. egy ház! hát persze! mások esetén azt mondanám, hogy korai még az összeköltözés, de ha Emmáék esetét vesszük, szerintem már meg vannak rá érve. ha úgy nézzük, akkor mér régebb óta szeretik egymást (két éve?). Louissal biztos nem álltak volna készen ilyesmire.
    a végére meg csak annyit, hogy előbujtak a perverz szarvaim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen. egy ház. :DD
      huhh, örültem, hogy így látjátok, mert féltem, hogy nagyon elcsépeltnek hiszitek majd, de ezek szerint nem felejtettétek el azt a két évet. :D
      noss, iggen.. a szarvak..:'D

      Törlés
  3. Egy ház? :D Gondoltam erre a változatra én is :$ :))
    Meg nem hiszem hogy ez náluk olyan korai lenne.. mert 2-3 éve szeretik egymást? :$ szval örülök hogy Zayn télleg komolyan gondolja Emmával :)
    Nagyon jó lett :) És a vége.. hát..khm.. :P az is jóféle lett :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor jól gondoltasd :3
      igen, 2-3 év. :)
      köszönöm szépen ^^

      Törlés
  4. Én komolyan nem tudom, hogy mire gondoltam, mikor elolvastam teljesen kiment hirtelen minden a fejemből :DD Most ez lesz az eddigi legkomolyabb mondatom: Zayn olyan aranyos volt mikor izgult *-* Ezt nem hagyhattam ki :DD Nagyon jó rész lett :)) Várom a következőt :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hahha :DD
      valahogy éreztem, hogy ezt fogod írni :'DD <3
      köszönöm, sietek <3

      Törlés
  5. Na, ezt nem találtam el, nem baj. Még mindig úgy vagyok vele, hogy megzabálom Zaynt, annyira édes :3 Küldje már el nekem valaki légyszi légipostán, vagy nyitott ablakon is bedobhatjátok, nekem mindegy :D
    A rész meg szuper volt, mint mindig, főleg a vége fele... :3 Várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem nem. Zaym az én ablakomon fog berepülni és egyenesen Kevin szállítja el. :'DDD
      köszönöm szépen, sietek <3

      Törlés
  6. Nagyon jó lett :) Mint eddig az összes többi rész :) Tetszik hogy Zayn komolyan gondolja a dolgokat Emmával :3 Remélem így is marad végig..
    Siess a folytatással lécci :$

    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen <3
      már lassan kész van :'D

      Törlés
  7. Végre minden happy!!:))
    Remélem így is marad.
    Siess a kövivel.:))

    VálaszTörlés