2013. június 24., hétfő

34. fejezet * I Need Your Love [+18]


Sziasztok! :) Sajnálom, hogy eltűntem, de komolyan. Azt hittem, hogy lesz időm/alkalmam szólni, de nem lett. :// Remélem, hogy ezzel a résszel kárpótolni foglak titeket, és gondolom a fentiekből már mindenki sejti, hogy mi lesz... Nos nem vagyok túl jó az ilyen részekben, és egyáltalán nem szeretném, ha ilyenkor átmennék nagyon durvába... De azért remélem megfelelxdd
A következő rész 10 komment után jön
xoxo, Kikiih <3

I Need Your Love

A turné pörög, a srácok pörögnek, a turnébusz Sacramento felé pörög. Hmm... Egy busz tud pörögni? Na mindegy, a lényeg, hogy Sacramento a következő állomás. Paul megelégelte, hogy folyton Harryvel helyet cserélünk, és rájött, hogy hajthatatlanok vagyunk, ezért megengedte, hogy Zaynnel legyek egy szobában, Hazz pedig Colettel. Zayn az ölembe hajtott fejjel aludt, én pedig a közös képeinket nézegettem a telefonján. Paul azt mondta, hogy válasszunk ki 3-4 képet, amik majd a neten fognak landolni, és majd egy interjún Zayn bejelenti. Egyébként tökre örült neki, mert ez plusz hírverés a One Directionnek, mivel majd az összes lap ezzel lesz tele. Nos, ez Paulnak is jó, meg nekünk is. Pont egy olyan képet néztem, ahol az egyik szálloda tetőteraszán állunk, pont a strandról jöttünk fel, szóval Zayn félmeztelen volt, amitől egyébként meghaltam. Sokkal kidolgozottabb felsőteste lett, mint amilyen három éve volt... Hmm... 
Oldalra nyúltam a telefonomért, hogy átküldjem magamnak ezt a képet, de közben a szemem megakadt Zaynen. Halkan szuszogott, és halványan mosolygott álmában. Még bámultam volna néhány percig, ha a telefonom nem szólal meg a kezemben tartott telefonból egy Papa Roach szám. Mellesleg bírom ezt a dalt. Na mindegy, akaratlanul is a telefon képernyőjére meredt a tekintetem, majd a név leolvasása után görcsbe rándult a gyomrom. Zayn is felébredt a Last Resortra és kérdőn pislogott felém, miközben felült és törökülésbe helyezkedett szorosan mellettem.
-Ki az? - kérdezte.
-Perrie - nyújtottam át gúnyos mosollyal a telefont. Zayn értetlenül bámulta a képernyőt, majd egyszerűen kinyomta. Ahogy a hívás eltűnt rögtön visszatért a kép, amit előbb nézegettem. A kép láttán Zayn automatikusan elmosolyodott.
-Berakom háttérképnek - mondta, majd rögtön nyomkodni kezdte a telefonját.
-Oké, persze - néztem rá elképedve.
-Mi az? - emelte fel a tekintetét a telefonjából.
-Semmi, csak most hívott az ex-csajod - világosítottam fel.
-És az engem hol érdekel? - próbált komolynak látszani, de a szája mellett ott voltak az apró nevetőráncok.
-Már nem azért, de én rohadtul nem értem, hogy miért hívogat a volt barátnőd - emeltem fel a hangom.
-Biztosan, csak megint arra kíváncsi, hogy mikor érek rá egy kis dugásra, semmi extra - legyintett, mire én sápadtan meredtem rá. Zayn észrevette, hogy lefagytam, ezért gyorsan az ölébe húzott. - Na már, tudod, hogy csak vicceltem - nyomott puszit az homlokomra.
-Nem volt vicces - feleltem halkan, a körömlakkomat kavargatva.
-Tessék - adta a kezembe a telefonját.
-Mit csináljak vele? - ráncoltam a szemöldököm.
-Nézd meg. Perrievel a szakításunk óta nem beszéltem. Nem tudom, hogy miért hívott, de nem is érdekel, mert nekem itt van te és ez a legfontosabb. A poén meg szar volt, tudom, de most keltem fel, ilyenkor nincs humorom.
-Alapból sincs - néztem rá egy halvány mosoly kíséretében.
-Mivel megbántottalak, most elnézek a büntetéstől - eresztett rám egy ezer wattos mosolyt, amitől meghaltam. Egyébként büntetés alatt a csikizést érti. Valamiért ezt jó fegyvernek tartja. Oké, tényleg halál csikis vagyok, de nem ez a lényeg.
-És egyébként... Te nem akarsz még... Vagyis tudod... Mikorra tervezed, hogy...? - kerestem a szavakat.
-Hogy lefeküdjünk? - húzta fel a fél szemöldökét.
-Ühüm - bólintottam óvatosan.
-Nem tudom. Igazából még mindig bánom, amit három éve tettem, és azt akarom, hogy különleges legyen. Meg nem tudom, hogy mennyire érzed korainak vagy sem...
-Figyelj Zayn - kezdtem. - Ami volt elmúlt. Most koncentráljunk a jelenre. A lényeg, hogy együtt vagyunk, és hát a kapcsolatunk elég sok minden át ment, sokkal több dolgon amit egy két és fél hónapos kapcsolattól várnak el az emberek. Az érzéseink is másabbak, mert már sokkal régebb óta érezzük ezt, mint két és fél hónap.
-Igaz - bólintott, amikor végiggondolta ezt az egészet.
-És nekem nem kell semmi különleges - folytattam. - Csak annyi, hogy ketten legyünk, és akkor minden tökéletes lesz. És lehet, hogy ettől most ribancnak nézel, de én úgy érzem, hogy bármikor benne vagyok - mondtam, mire láttam Zayn szemeiben a vágyat, ezért gyorsan hozzátettem. - Akár most is.
Zayn néhány pillanatig feldolgozta, hogy mit mondtam, aztán a tekintetével végigmérte az egész testemet, majd visszatért az arcomra. Akaratlanul is beharaptam az alsó ajkam, mire Zayn egyszerűen leterített és vadul csókolni kezdett. Még nem ismertem ezt az oldalát, de nagyon tetszett. Most hirtelen eltűnt az óvatosság, a túlzott figyelmesség, amivel eddig mindig óvott, mert félt, hogy elveszíthet. De azt hiszem rájött, hogy amiket mondtam azt komolyan gondoltam, és végleg felfogta, hogy mindennél jobban szeretem. 
Forró csókokat nyomott a nyakamra, miközben én lehúztam a pulcsija cipzárját és elhajítottam a szoba végébe. Zayn egyre lejjebb haladt és a pólómon keresztül kényeztette a melleimet, ami halk sóhajokat és néhány nyögést váltott ki belőlem. Kigomboltam a nadrágját, majd benyúltam és megszorítottam a férfiasságát, ami már megkeményedett. Zayn egy jóleső nyögést hallatott, miközben felhúzta a pólómat, de aztán végül mégse szedte le rólam, pedig már csak egy mozdulat kellett volna hozzá. Inkább óvatosan visszahúzta a mellemre, majd lemászott rólam, odasétált a busz ablakához és némán bámult ki rajta.
-Ez most komoly? - támaszkodtam meg a könyökömön elképedve.
-Em, ne haragudj - rázta meg a fejét, miközben továbbra is az ablakba meredt. - Nem tudom megtenni.
-De miért? Valamit nem úgy csináltam, ahogy szeretted volna, vagy...
-Nem, dehogyis - szakított félbe, majd végre felém fordította a tekintetét. - Csak túlságosan szeretlek.
-Zayn, hallottam már béna kifogásokat, de azt hiszem, hogy te nyertél.
-Oké, elmagyarázom - sóhajtott, majd visszaült mellém. - Túlságosan szeretlek ahhoz, hogy ne tegyem jóvá, amit akkor tettem.
-Ezt már az előbb elmagyaráztam... - sóhajtottam.
-Tudom. De én nem elégszem meg ennyivel. Nem érdemelted meg, és szeretném kicsit megváltoztatni azt az emléket. És ígérem megéri majd megvárni - mosolyodott el kajánul.
-Azt gondolom - nevettem fel egy picit, majd feltápászkodtam és megöleltem Zaynt. Szerintem semmilyen másik srác nem tette volna ezt. Mindegyik kihasználta volna az alkalmat, de Zayn nem. Nem tudok mit tenni, hihetetlenül szerelmes vagyok belé. És nem csak ezért, hanem minden másért is ami vele jár. Soha nem hittem volna, hogy valaki iránt még így fogok érezni.
-Szeretlek - morogtam a nyakába.
-Én is - nyomott egy puszit a hajamba.

Amikor megérkeztünk Sacramentoba a srácok rögtön próbálni kezdek, mert holnap két fellépésük is lesz.
-Akkor mi mit csináljunk? - kérdeztem Coltól a nagy közös lakosztály kanapéján ülve.

-Vásárlás? - kérdezte vissza vigyorogva.
Körülbelül fél óra alatt mindketten elkészültünk és már indultunk is, amikor az ajtó kinyílt előttünk, és Lou állt ott mosolyogva, Luxal a kezében-
-Sziasztok! 
-Hello, hogy vagytok? - mosolygott kedvesen Colette.
-Nagy gáz van - húzta el a száját Lou.
-Mi történt? - pislogtam nagyokat.
-Valami kavarás volt a csomagokkal, és nem érkezett meg a srácok összes ruhája, szóval most ezt kéne megoldanom, de nincs kinek lepasszolnom Luxt. Nem értek rá esetleg? - nézett felváltva hol rám, hol Colettre.
A tekintetéből láttuk, hogy tényleg gond van, ezért természetesen ejtettük a vásárlást, és elvállaltuk Luxt. Amíg Col átrohant Louhoz Lux cuccaiért, addig én játszottam a szobában a kicsivel. Egyébként Lux baromi édes kis csaj, a kis szöszi haja mindig olyan pálmafás copfba van fogva, ami nálunk is nagy divat volt az oviban. Igazából nagyon tisztelem azért Lout és Tomot, hogy nem kényeztetik el a lányukat, és biztos vagyok benne, hogy biztosan nem fog később felvágni azzal, hogy ő a fél világot beutazta a One Directionnal, mert nem úgy nevelik. 

-Oké, azt hiszem itt van minden - rontott be Colette az ajtón.
Nos az első két órában, minden tök jól ment, de komolyan. Játszottunk Luxal, nevetgéltünk, de aztán hirtelen eltűnt az a kis aranyos, szőke angyalka, és minden felborult. Kezdve azzal, hogy éhes volt. Ez eddig oké, de mit eszik? Colette kitalálta, hogy csináljunk neki tejbegrízt. Az elképzelés szép, de egyikünk se tudta, hogy hogyan kell. Amíg Col a konyhában szenvedett én addig Luxot kergettem, mert viccesnek tartotta, hogy körbe futkározik a szobában a mobilommal. Amikor sikerült elkapnom és felemeltem éreztem, valami büdöset. Gyanakodva megszagoltam Lux pelenkáját, és sajnos az lett amire számítottam. Leterítettem a pelenkázólepedőt, majd megkerestem a pelenkáit. Nem tudom, hogy Lux mitől volt ilyen éhes, mert elég szépet termelt nekem oda. 
-Emmaa! - sikított Col a konyhából, miközben én éppen valami speciális popsikenőccsel, kentem be Lux hátsóját.
-Mi történt? - kiabáltam vissza.
-Gyere ide! Siess!!! 
Felkaptam Luxot, majd kisiettem a konyhába. Azt hittem, hogy ég valami, vagy ilyesmi, de közben csak kifutott a tej.
-Miért futott ki a tej? - tudtommal nem kellett volna mást csinálnia, csak figyelni a hülye tejet.
-Miért fehér a gyerek segge? - kérdezett vissza.
-A leírás szerint ápolja és védi az 5 év alatti gyerekek bőrét, valamint nem dörzsölődik ki és puha hatást kelt - világosítottam fel. - De te miért nem figyeltél oda a tejre?
-SMS-eztem... 
-Harryvel mi? - vontam fel a szemöldököm.
-Aha - vigyorodott el, de csak egy ideges arcot kapott tőlem vissza, szóval inkább elkomolyodott. - Most mit csináljunk?
-Takarítsd ezt fel, én meg addig kitalálok valami egyszerű kaját Luxnak.
Visszamentem, adtam egy új pelenkát Luxnak, aztán amíg ő színezett én összepakoltam a cuccokat. Úgy gondoltam, hogy Lux most jó kislány, ezért visszamentem Colettehez, aki pont végzett a takarítással.
-Na, mivel etessük meg? - utalt Luxra.
-Gyümölcsturmix? - kérdeztem a gyümölcstálat nézegetve.
-Azt talán még mi se rontjuk el. - bólintott, majd nekiálltunk. 
Én megkóstoltam, szerintem finom lett. Lux szerint nem. Az etetőszékben ült, és én egy kanállal hadonásztam előtte, Colette pedig a konyhapultnak támaszkodva figyelte.
-Na Lux, edd meg, nagyon finom és egészséges. 
-Nem - rázta meg a fejét.
-De nézd. Figyeld a hami repül a szádba - jutott eszembe az újabb ötlet, magasra emeltem a kezem, majd repülő szerű berregő hangot adtam ki és így köröztem a kanállal. 
-Ezzel maximum annyit érsz el, hogy Lux hülyének fog nézni - állapította meg Colette.
-Ha jobban tudod mutasd - nyújtottam felé a műanyag evőeszközt, amit Col elvett, így helyet cseréltünk. Elképedve figyeltem, ahogy Lux elfogadja a kanalat, és beveszi a szájába a kis adag turmixot.
-Látod. Nem kell hülyét csinálnod magadból, azért hogy megegye - nézett rám magabiztos mosollyal, de a következő pillanatban a fehér felsőjén landolt a narancssárga, nyálas trutyi.
-Igen, hogyne - fojtottam vissza a röhögésem.
-Lux, ez nagyon csúnya volt - fordult vissza felé idegesen. - Most kérj bocsánatot.
-Csokit! - csapkodta apró kezeit az etetőszék asztalkájára.
-Akkor kapsz csokit, ha megetted a turmixot - vágta rá automatikusan Colette.
-Csokit! Most! - folytatta Lux. - Csokit akarok!
-Edd meg a finom gyümölcsturmixot és kapsz csokit - harcolt tovább Col. A következő pillanatban Lux ráborította a kis tál egész tartalmát, ami egyenesen Colette arcában landolt.
Colette néhány pillanat múlva nagyokat kezdett el pislogni, szerintem fel sem fogta, hogy egy kislány legyőzte. Remélem eszébe jut, hogy nem az oviban vagyunk, és ő nem Jennifer és nem akar visszavágni azzal, hogy a fejébe dob egy szelet húst. Na mindegy, régi sztori. 

-Intézd el te - mondta durcásan Colette és elvonult, gondolom a fürdőbe. 
Sóhajtottam egyet, majd előhalásztam a táskámból a csokis müzlimet  Az igazságos nem? Egészséges, de csoki is van benne. Végül is Luxnak ízlett, és utána nem hisztizett.

Este nyolckor amikor a srácok és Lou hazaértek, azt a képet látták ahogy a TV-ben a Dóra a felfedező megy, Colette idegesen bámulja a TV-t, Lux az ölemben alszik, én pedig érdeklődve nézem, ahogy a majom panaszkodik a rókáról, aki mindig ellop valamit.
-Miről maradtunk le? - kérdezte mosolyogva Harry, miközben felült a kanapé karfájára és nyomott egy puszit a barátnője fejére, aki pedig csak idegesen rámorgott. - Mi baja? - nézett rám.
-Lux felidegesítette - legyintettem, miközben Lou elvette a kezemből.
-Nagyon a terhetekre volt? - kérdezte Lou sajnálkozva.
-Kibírtuk - mosolyogtam rá.
-Na mindegy, én most megyek és lefektetem. Sziasztok - intett.
-Amúgy Em, miért írtál nekem egy olyan SMS-t, hogy hrtzkamalkmw? - nézett rám furán Liam, miután Lou és Lux lelépett.
-Lux behúzta a telefonom - magyaráztam. 
-Csinált még valamit? - kérdezte Louis mosolyogva. 
-Csak rám borította a turmixot - morogta Colette.
-Na jól van Harry, valahogy nyugtasd le a barátnőd, mert már egész délután az idegeimre ment - szóltam élesen, mert a végére Colt rosszabb volt elviselni, mint Luxt.
-Meglesz - vigyorgott. Perverz. 

Körülbelül másfél óra múlva mindenki elvonult, mert mindenki kifáradt. A végére már csak ketten maradtunk Zaynnel.
-Menjünk aludni? - kérdeztem, miközben a vállára hajtottam a fejem.
-Álmos vagy? - fürkészte az arcom.
-Nem nagyon - ráztam meg a fejem. 
-Akkor gyere - állt fel, majd felhúzott engem is a kanapéról, majd kihúzott a farzsebéből egy fekete kendőt.
-Az minek? - néztem idegenkedve a kendőt. - El akarsz rabolni vagy mi?
-Olyasmi - felelte vigyorogva, majd mögém lépett és a szemem elé kötötte. Megszorította a kezem és elindultunk, hogy őszintén elmondjam nem tudom, hogy hova, a szembekötés miatt teljesen elvesztettem a térérzékemet. De tudom, hogy sokat sétáltunk meg volt lépcső is, mivel ott felkapott a karjaiba, mert amilyen béna vagyok, tuti legurultam volna. Amikor odaértünk Zayn a hátam mögé lépett és elkezdte kikötözni a kendőt.
-Szólok ha kinyithatod - suttogta.
Meleg leheletétől és az izgalomtól kirázott a hideg. Hallottam, hogy Zayn mocorog egy kicsit, majd idegesen megszólalt.

-Kinyithatod.
Épphogy kimondta, de a szemeim kipattantak. Hirtelen azt se tudtam, hogy mit mondjak. Egy terasszerűségen voltunk, néhány lámpás világította meg egy ágy négy végét. Az ágy egy vastag matracból állt és párnák voltak rajta szépen elhelyezve és baldachinnal volt körülvéve.
-Tetszik? - kérdezte Zayn, miközben idegesen figyelt. Tudtam, hogy rengeteget melózhatott ezzel, de megérte. Teljes mértékben.
-Gyönyörű - fordultam felé, majd kezemet a nyaka köré fontam. - Nagyon köszönöm. Fantasztikus vagy.
Zayn megkönnyebbülten elmosolyodott, majd átkarolta a derekamat. Néhány percig némán meredtünk egymás szemébe, aztán úgy éreztem, hogy Zaynnek is kijár végre egy kis szórakozás, vagyis annyit melózott ezért az egészért, hogy különlegesnek érezzem magam, hogy jóvá tegye a régi dolgokat, meg úgy minden, szóval jár neki egy kis jutalom. Lábujjhegyre álltam és megcsókoltam. Először lassan, érzékien csókolt vissza, de minél tovább tartott, annál inkább fokozódott a vágy, és egyre inkább felgyorsultak a dolgok. Zayn az egyik kezét felhúzta a derekamról és megmarkolta a mellemet, ami egy halk nyögést váltott ki belőlem. Botladozva elindultunk az ágy felé, de mivel ez így elég lassú volt Zayn felkapott, én pedig a dereka köré fontam a lábaimat. Megkereste a baldachinnak azt a részét, ahol be tudtunk lépni és elfektetett a matracon. Felém tornyosulva folytatta volna a csókunkat, ha én nem harapok bele az alsó ajkába, jelezve, hogy gyorsítsunk a tempón. Ugyan ott kezdtük újra ahol a turnébuszon abbahagytuk, a nyakamtól egészen a hasamig, minden egyes négyzetcentiméterre apró csókokat adott, majd lehúzta rólam a felsőmet, amíg én megszabadítottam a nadrágjától. Letépte rólam a melltartót, majd egyik mellemet a szájával, másikat a kezével kényeztette. Benyúltam a pólója alá és miután a kidolgozott felsőtestét végigtapogattam, kicsit szerencsétlenkedtem a pólójával, ezért ráült a csípőmre és gyorsan leszedte magáról. Időm se volt gondolkodni, mire Zayn leszedte rólam a bugyimat is, majd szétnyitotta a lábaimat és egy csókot nyomott testem legérzékenyebb pontjába. Nyelvével kényeztetni kezdett, ami belőlem apró nyögéseket váltott ki, ezzel tovább izgatva Zaynt. Teljes bizsergést éreztem az alhasamban és lehúztam Zaynről az alsónadrágját, egyértelmű célzásként. Zayn értette, hogy mit akarok, ezért ismét vadul megcsókolt, majd ezzel egy időben egy lökéssel már bennem is volt. Testünk tökéletesen egy ütemre, egy ritmusra mozgott. Ez teljesen más volt, mint az első alkalom. Teljesen tisztában voltunk egymásérzéseivel, és így az egész tökéletes lett. Éreztem, hogy szeret, érezte, hogy szeretem, éreztük egymást. És ott abban a pillanatban tudtam, hogy nekem senki másra nincs szükségem, csak rá.

12 megjegyzés:

  1. aaaah de vártam már az új részt, ami egyszerűen tökéletes lett. zayn annyira édes és aranyos és annyira látszik hogy szereti emmát.tökéletesek együtt. és az a turnébuszos jelenet. hát úristen. rohadt jó lett a rész, siess a következővel. :) xxx réku

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy megérte várni rá :')
      sietek ahogy tudok ^^
      xoxo <3

      Törlés
  2. Na, végre új rész, már kezdtek elvonási tüneteim lenni .3
    Egyáltalán nem durvultál be (vagy csak az én perverz fantáziám szerint? :D mindegy), a rész tökéletes volt, nagyon remélem, hogy sietsz a folytatással. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnálom, hogy ennyit kellett várni :(
      akkor nem csak nekem van piszkos fantáziám :PP ígérem, sietek <3

      Törlés
  3. pont erre volt ma szükségem :) köszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon örülök, hogy valamilyen szinten segíthettem.:)
      ui: a blogodra majd ígérem, hogy írok, csak még nem jutott rá időm :S megint túlvállaltam magam, de ígérem, majd jelentkezem! :D

      Törlés
  4. 'Húúúú, van új rész!' ez volt a reakcióm, amikor megláttam azt, amit. 'Imádom!' ez pedig akkor volt, amikor befejeztem, és lecsuktam a laptopom. Remélem, átérzed a mondanivalómat, és sietsz a következővel:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. iggen, nagyjából értettem és nagyon örülök neki :D
      sietek <3

      Törlés
  5. Már nagyon hiányzott a blog,de megérjük ha nem érsz rá:)) Zayn megint olyan aranyos volt (ezt minden résznél el fogom mondani :DD) Rájöttem hogy te mindent (szomorút,vidámat) tökéletesen le tudsz írni :)) Nagyon várom a részt, és jó szünetet <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából, hogy bevalljam nekem is hiányzott már :)) hát szerintem a tökéletestől kicsit messze van az írásom, de ha neked/nektek tetszik... :)
      kellemes szünetet neked is ! <3

      Törlés
  6. Naaagyon jo fejezet lett! Vártam már a "beteljesülést". :D Amúgy igazából röstellem, de ma este jutott eszembe, hogy jééézus, a Breakaway-hez ezer éve nem néztem már fel. (Munka elvonja minden figyelmem és időm.) De legalább egyben olvashattam 2 fejezetet is. :P
    Lux nagy volt. Kedves kislány! :D A vége pedig, áh, szuper! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. beteljesülés..xdd milyen szövegeid vannak, te :'DD
      nagyon örülök, hogy tetszett ^^

      Törlés