2014. április 24., csütörtök

Bejelentés

Sziasztok!

Tegnap felraktam a Facebook-csoportba ezt a fontos bejelentést, de ide is kirakom, hiszen a blogról van szó, és ez azért elég fontos dolog. Sőt. :)

Szóóval..

A menedzseremmel (Faith S), sokat beszélgettünk és rájöttünk, hogy egy csomó megíratlan rész/jelenet a Breakaway-ben, ami egyszerűen nem fér be a második évad maradék tizenhárom fejezetébe.

De, mivel ezek a dolgok egyszerűen nem maradhatnak ki, két variációt hoztunk létre, ami így néz ki.

Ha a második évad utolsó részénél több, mint 200 feliratkozó lesz, akkor indítok harmadik évadot.
Ha nem lesz meg a több, mint 200 feliratkozó akkor írok pár fejezetet, ami néhány évvel később játszódna. Pontos számot nem tudok, körülbelül tízet.

Talán ez kicsit önzőn hangzik, de csak úgy látom értelmét elindítani egy harmadik évadot, ha tényleg ilyen sokan olvasnák, mert különben nagyon erőltetettnek érezném.

Szóval mindenképp lesz folytatás a második évad után is, csak az a kérdéses, hogy milyen formában.

xoxo, Kikiih

ps: új rész hamarosan!!

4 megjegyzés:

  1. De hisz "csak" 128-an vagyunk nem lehetne levinni 150-re én nem tudok élni a blog nélkül
    :(( LÉCCIIIIIIIII <3

    VálaszTörlés
  2. Kérlek folytasd... Annyira jó :) már 130;)

    VálaszTörlés
  3. Ugye most csak viccelsz!!! Nem hagyhatod abba, felőem írj a gyerek nevelésükről. Én azt is olvasni fogom. Most fog kijönni a könyvem, és te adták nekem reményt, hogy lehet, olyan író mint te!!!! Megnevetettékl ezzel a bloggal! Szóval ne merd abba hagyni, mert megkereslek és megbeszéljük, de jársz rosszabul. Létszíves folytasd!!!! Sírni fogok és a menedzserem nem díjazná, ha elomdanám neki, hogy a kedvenc blogomat abbahagyta. Tetszett neki is az új rész!! UI: Ne érdkeljen,az hogy mennyien vannak feliratkozva, vannak csodálóid és azokból 1- nek a második könyve jelent meg. Légy büszek magadra, megérdemled!!!! Gondolkozik a medzserem egy szerződésen neked!!!!!! :D Nem tudtam leállítani bocsi!!

    VálaszTörlés
  4. Ha nem jönne össze a 200 feliratkozó szerintem attól még lehetne 3.évad mivel van 128 feliratkozó és ők mind szeretik a blogodat. Én személy szerint nagyon örülnék annak ha lenne 3. évad annak ellenére is ha nem lenne meg a 200 feliratkozó. Szóval légyszi folytasd és ne hagyd abba. Ja és még annyi hogy ez a kedvenc blogom és nagyon jó írsz :-)

    VálaszTörlés