2014. május 20., kedd

Szünet

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy már ilyen régóta nem volt rész, de egyszerűen képtelen vagyok írni. Tanulás, ballagás, magánélet. Most kicsit pörög velem a világ és nem akarok indokokat sorolni, mert úgyis üres dolgoknak tartanátok őket, amivel csak kimagyarázom a lustaságom. De nem, nem lusta vagyok, és nem szorulok magyarázatra.

Végtelenül sajnálom, soha nem éreztem magam még ekkora dögnek, sose volt ilyen nagy szünetem, ráadásul szó nélkül. Sajnálom, hogyha bunkózok veletek, de szükségem van rátok.
Ti tartottatok fel engem, és a történeteim, miattatok vagyok Kikiih. Nélkületek csak egy senki vagyok, egy egyszerű lány, de itt valaki más vagyok.

Nem felejtettelek el titeket, egyszerűen csak... Élem az életem. Aminek a blog szerves része, szóval ne higgyétek, hogy örökre tűntem el. Csak pár hét, ígérem!

xoxo, Kikiih <3

15 megjegyzés:

  1. Pedig most lenne a legnagyobb szükségem az írásodra, de persze meg értelek remélem hamar lesz új rész:-(<3

    VálaszTörlés
  2. Sziaa :))
    Teljesen megértelek ezzel a szünettel kapcsolatban. Körülöttem is csak úgy pörög minden én meg győzöm utolérni a dolgaimat. Már ha értrm mire gondolok. :)) Tudom, hogy egy kicsit furcsán fejeztem ki magam, de szerintem mindenki érzett már ilyet. :))
    A részeket meg nagyon várom, de most a te pihenésed a legfontosabb. :)) Bármeddig képes vagyok várni, ha olvashatom azt, amit írsz. :)) Nem mondom, hogy siess, meg hogy gyorsan a kövit, mert ilyenkor az soha nem megy könnyen. :))
    Imádom a blogot. És mégegyszer mondom/leírom, hogy bármeddig képes lennék várni ezekre a nagyon jó részekre. :))
    Dalma :))

    VálaszTörlés
  3. Sziaa en is teljesen megertek♥ nagyon jol irdz tenyleg baromi tehetseges vagy!szerintem siman kiathatlan egy konyvet !!tuti nagyon sok bevod lennr ,en az elsok kozott lennek!csak igy tovabb!!!

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz uj resz? Mar olyan jo lenne.. Baromira tetszik ahogy irsz nagyon jo.<3

    VálaszTörlés
  5. Mikor lesz uj resz?
    Imadlak , puszi
    Zsofi

    VálaszTörlés
  6. Szia. Ugye nem akarod abbahagyni az irast?

    VálaszTörlés
  7. Szia. Iszonyat jol irsz es remelem minnel elobb fojtatod! Imadom ezt a blogot!

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Még nem írtam kommentet mert csak pár napja találtam rá a blogodra. Nagyon imádom az irományaidat és a Zemma párost <3 Már várom, hogy folytasd :)

    xx R.

    VálaszTörlés
  9. Szia!!!

    Jöttem, hogy egy kis életet és remélem kedvet hozzak neked az íráshoz... díjad az alábbi linken... :*

    http://minimano94.blogspot.hu/2014/08/dijam.html

    VálaszTörlés
  10. Beautiful girl,I love your style totally
    Hello!My name is Janephoenix Mifo Lam,you can call me Mifo.Shall we follow each other and share beauties to each, Hope to be your friend soon Pls post more!
    I am a now blogger,No matter what you're going through, it's always better if you have people to share it with.I hope I can leave a good memory in your life,keep a happy mood

    hope you can check my blog and share our life:
    http://mingmingshuohaode.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  11. Igen elnyúlt az a pár hét.:DD Mindenesetre van egy meglepid: http://thenewsong0.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  12. Szia Már régen nem jártam itt, de most ismét a blogodra hozott a sors, előjöttek, a régi érzelmek a történettel kapcsolatban. Remélem, hamarosan folytatod, én kíváncsi lennék, rá, de ha nem akkor is sok sikert a továbbiakban! Üdv:N*

    VálaszTörlés
  13. Szia! Még csak pár napja találtam rá a blogodra és nagyon megtetszett,alig bírtam abbahagyni. Nagyon jól íraz,kérlek folytasd a blogot. Puszi:Imolahh

    VálaszTörlés
  14. Szia! Nagyon szeretem blogod és a Zayn-Emma párost <3, az egyik legjobb blog amit olvastam és nagyon remélem, hogy folytatod! :) Persze megértem, hogy egy kicsi pihensz meg minden...Ne haragudj, hogy megemlítem, de az a pár hét igen elhúzódott, mindennap feljövök megnézni, hogy van-e új rész! Kérlek jelezz, hogy mi lesz a bloggal! Köszi!

    VálaszTörlés